Barion Pixel
+

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat a Black Beauty Star Nails webshop továbbiakban (Vass Andrea E.V) kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Black Beauty Star Nails továbbiakban (Vass Andrea E.V) .-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Black Beauty Star Nails továbbiakban (Vass Andrea E.V) birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.blackbeautystarnails.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Vass Andrea

A szolgáltató székhelye: 2030 Érd ,Cserhalmi utca 32.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: vassandrea0716@gmail.com

A szolgáltató adószáma: 56878385-1-33

Nyilvántartási száma : 55577830

A szolgáltató telefonszáma: +36(30)3681709

A szerződés nyelve: magyar

 

A tárhely-szolgáltató neve: Paller Endre Egyéni vállalkozó
A tárhely-szolgáltató címe: 1092, Budapest, Ráday u. 60.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@viltor.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: https://viltor.hu/

 

Online fizetés:

Barion Payment Zrt.

Engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Intézmény azonosító: 14859034

Telefon: + 36 1 464 70 99

E-mail: support@barion.com

 

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.