Barion Pixel
+

Előkészítő és Segéd Folyadékok

Black beauty star nails műköröm alapanyag és kellék webáruházban a műköröm készítéshez szükséges műköröm alapanyagok és kellékek választékos kínálat található
Építő zselé , géllakk, színes zselé, előkészítő folyadék, reszelő, sablon, polygél, díszítő alapanyag, csillámpor, festő zselé, venalisa alapanyag, silcare alapanyag, díszítő ecset, zselé ecset, festő ecset, építő ecset
Nail prep ph kiegyenlítő , víz elvonó ,gombaölőhatású fertőtlenítő előkezelő folyadék
Savas primer tapadás elősegítő folyadék

Körömágy ápoló olaj

Körömágy ápoló olaj. A készítményben lévő értékes olajok keveréke mélyen behatol a körömágyba, illetve a sáncok közé, így hidratálja és puhává varázsolja a száraz, megviselt körömbőrt. Körömépítés után kifejezetten ajánlott.

Nail prep 15 ml

VENALISA - Nail Prep 15 ml : Az egyik legfontosabb előkészítő anyag a Nail Prep . Ez egy magas alkohol tartalmú folyadék, amely fertőtleníti a felületet és elvonja a természetes körömlemezből a felesleges vizet és zsírt. Ezt az anyagot minden olyan esetben használni kell, amikor valamit tartósan a körömlemezre rögzítünk: tip felragasztása előtt, zselé-, porcelán- vagy lakkzselé felvitele előtt. A Nail Prep - pel tudjuk biztosítani azt, hogy a köröm felületén ne legyenek olyan kórokozók, amelyek a későbbiekben bármilyen elváltozást (pl. gombásodás) okozhatnak.

Primer 15 ml

Venalisa Savmentes Primer 15ml (Acid free, Air dry , bonder ) savmentes primer tapadás elősegítő folyadék, mely a köröm rétegeiből elvonja a nedvességet. A Nail Prep megszáradása után kell felvinni vékonyan a felületre úgy, hogy előtte az ecsetből a felesleget lehúzzuk az üvegcse nyakán vagy leitatjuk az ecsetet egy száraz papírtörlőn. Savtartalma miatt bőrhöz nem érhet. Száradását meg kell várni, mert ez idő alatt fejti ki a hatását! Ha vastagon kerül fel a felületre, akkor csak látszólag fog megszáradni a körömlemez felszíne.

Fixáló Folyadékok

Fixáló folyadék, mely a zselé rendszerek esetén visszamaradó tapadós réteg eltávolítására szolgál, miközben a zselé nem veszt a fényéből.

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.