Barion Pixel
+

Venalisa Díszítő Zselék

A Venalisa termékcsalád gyönyörű, és a Venalisa -tól megszokott kiváló szalon minőségű egyedi árnyalatokban gazdag díszítő zseléit hoztuk nektek ebben a kategóriában.

Venalisa Shaped Sequin Gél

A Venalisa termékcsalád legújabb, csillogó glitteres dekorációs zseléje A 12 ragyogó árnyalatot választhatod önmagában vagy valamilyen alapszínre is. Kifejezetten egyszerű a használata, nem igényel túl nagy precizitást. Fedőképessége 2 rétegben van, de alapszínre 1 rétegben is gyönyörű dekoráció. Száradás után ragacsos felületű marad, de nem feltétlenül kell fixálni, mert közvetlenül felviheted rá a fényzselét. A termék tulajdonságai: - Száradás: UV/LED lámpában, átlagosan 2 perc. - Kiszerelése: 5 ml

Venalisa Sugar Color Gél

Klasszikus pasztell árnyalatokat mutat be, megbolondítva apró pici pöttyös mintázattal ! Bár a színvilága kifejezetten visszafogott, ebből adódóan extravagáns kiegészítőkkel is jól kombinálható ! A Venalisa Sugar Gel nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik, mert minden korosztály számára viselhető.

Venalisa Magich Thermo Gél

Venalisa Magic Thermo hőre változó dekorációs zselé műköröm díszítéshez! A Venalisa termékcsalád egyik legújabb zselé típusa, a Magic Thermo színes zselé, ami hőmérséklet hatására 3 különböző árnyalatot jelenít meg a körmökön! A finom csillámmal dúsított színes zselék mindegyike szépen harmonizáló színkombináció, amivel izgalmas díszítéseket készíthetsz! A termék tulajdonságai: - Száradás: UV/LED lámpában, átlagosan 2 perc. - Leoldható ! - Kiszerelése: 5 ml Használata: A termék műköröm díszítésére használható 1 vagy 2 rétegben! A teljes színmélységét 2 rétegben éri el! A rétegeket külön-külön köttetni kell. Száradás után enyhén nedves hatású maradhat, de ne fixáld le! Legfelső rétegnek átlátszó zselével történő bevonást vagy fényzselével fedést javaslunk!

Venalisa Fur Effect Gél

A Venalisa termékcsalád legújabb, extravagáns dekorációs zseléje A 12 szín választék ,minden korosztály számára viselhető kompozíció. Kifejezetten egyszerű a használata, nem igényel túl nagy precizitást. Fedőképessége 2 rétegben van. Száradás után ragacsos felületű marad, de nem feltétlenül kell fixálni, mert közvetlenül felviheted rá a fényzselét. A termék tulajdonságai: - Száradás: UV/LED lámpában, átlagosan 2 perc. - Kiszerelése: 5 ml

Venalisa SeaShell Gél

A Venalisa termékcsalád egyik legújabb zselé típusa, a tengeri kagylóra emlékeztető Seashell Gel . Azt a hatást, amit korábban csak sellőporok használatával lehetett elérni, most egy egyszerű színes géllel is elkészítheted, ráadásul töredék idő alatt ! Bár a legfőbb tengeri motívumok kifejezetten nyári díszítésnek számítanak, a sellőporok népszerűsége láttán, a Seashell zselés díszítés is egész évben divatos lesz!

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.